Bön

 

Varje tisdag träffas vi i kyrkans Cafe´kl. 18.00.

Vi delar livet, läser och pratar om bibeln och ber för våra nära och kära, församlingens verksamhet och för vårt älskade samhälle Älmhult.

Varmt välkomna och kom ihåg din bibel om du har en!

 

 

Hemgrupper

 

De högtidliga söndagsagudstjänsterna, det trevliga mathänget eller tisdagsbönen i all ära. Men få saker slår att träffas tillsammans en mindre grupp i hemmen, ställa frågor, lära känna varandra och bli påminda om att kyrkan egentligen inte handlar om någon byggnad. VI är kyrka, när vi som troende människor är tillsammans. Ber tillsammans, läser bibeln tillsammans och umgås en enkel vardagskväll.

Kontakta Caroline eller Joel Frank om du är intresserad av att delta i en hemgrupp.

UNGKRAFT

 

Låt ingen se ner på dig för att du är ung!

Så skriver Paulus till sitt älskade barn i tron Temotius.

Ung kraft är våra ungdomssamlingar där vi jobbar gemensamt med Pingstkyrkan. Vi träffas på fredagar kl. 19:00 varannan Fredag i Missionskyrkan och varannan fredag i Pingstkyrkan. Ibland gör vi besök hos någon annan församling, besöker kristna komferencer eller bara drar iväg på något kul.

Varmt välkommen.

Kontakta Joel eller Caroline Frank om du har några frågor.

Söndagsgudstjänst

 

Varje söndag firar vi Gudstjänst tillsammans. Söndagsgudstjänsterna är veckans stora högtid. Det är stunden då vi träffas i kyrkan och delar med oss vad som har hänt i veckan. Vi skrattar, gråter och delar livet tillsammans. Vi firar allt det fantastiska som Gud har gjort för oss och att vi ännu en söndag får nåden att lovsjunga, be och tacka honom för den underbara Gud han är.

Under sommarsäsongen Juni till och med sista Augusti träffas vi kl. 10:00 och under resten av året kl. 11:00.

Varmt välkommen!

Familjegudstjänst

 

En gång i månaden förvandlas de traditionella Gudstjänsterna till vad vi kallar familjegudstjänst. Jesus sa: Låt barnen komma till mig och hindra dom inte! Så dessa Gudstjänster är anpassade för barnfamiljer och ungdomar. Vi sjunger tillsammans, firar Gudstjänst tillsammans under höga glädjerop och som den gamla barnsången går: "Det är fest i kyrkan och du får vara med om du vill!"

Mathäng

 

Måndag var fjärde vecka träffas vi i Missionskyrkan kl. 17:00.

Vi lagar mat tillsammans. Vissa gånger är det Svensk mat. En annan Tysk, Syriansk, Arabisk eller varför inte Koreansk. Det är en kväll då vi samlas runt temat mat, umgås, lär känna människor från andra kulturer och nationer.

Perfekt forum fer den som är nyfiken på kyrkan men ändå inte känner sig redo för att besöka en Gudstjänst eller bönesamling. 

Varmt välkomna!

 

 

Tisdagsträffen

Kyrkans alla event

Tisdagar jämna veckor träffas vi

i Missionskyrkan i Älmhult Kl 14.00

Välkommen vem du än är! Fika, gemenskap sång å andakt.

Gemenskapscafé

 

Tisdagar udda veckor träffas vi i Missionskyrkan för att prata och umgås.